Ga naar de inhoud
Home » Jacuzzi nemen terwijl je aan een brug hangt

Jacuzzi nemen terwijl je aan een brug hangt

jacuzzi

Ik zie het mezelf nog niet direct doen, maar een groep Zwitsers hebben een jacuzzi genomen die aan een brug hing met enkel wat kabels en een klein platform.
Extreem jacuzzi aan een brug

Ontspannende Jacuzzi ?

Ik dacht dat een jacuzzi was gemaakt om te kunnen ontspannen. Maar de extreme jacuzzi liefhebbers van jaccuzzi.ch denken daar anders over. Voor deze extreme ervaring hebben ze een bubbelbad genomen dat 45m onder de Gueroz brug in Zwitserland hing.

Het duurde in totaal maar liefst 6 uur om het bubbelbad in elkaar te steken op een platform dat 150m boven de grond hing. Nadat alles klaar was om te gebruiken vloeide er champagne en aten ze taart terwijl ze van een uniek zicht over de vallei konden genieten.

Pierre Cauderay, de woordvoerder van de groep zei:”Dit was de meest indrukwekkende jacuzzi dat we al gehad hebben en het was zeker technisch de moeilijkste om te realiseren.”

Het plan

Het plan om een jacuzzi aan een brug te laten hangen was ongeveer 2 jaar geleden ter sprake gekomen. We wisten direct dat dit een unieke en onvoorstelbare ervaring zou zijn.

De planning zelf heeft waarschijnlijk rond de 2.500 uren geduurd voor maar 2.5 uur in de jacuzzi te zitten. Maar het was zeker de moeite waard.

De groep uit Lausanne, hebben al meer extreme jacuzzi ervaringen op hun naam. Zaols in de Alpen, het Andes gebergte en op de top van de Mont Blanc.

Ik blijf toch liever in de tuin een bubbelbad nemen. Heb je zelf al zoiets ervaren of wil je het wel eens doen? Laat het ons weten.
Extreem jacuzzi aan een brug

Geef een reactie