Ga naar de inhoud
Home » De drie beste diëten die werken

De drie beste diëten die werken

drie beste diëten

In de huidige maatschappij moet je wel bewust zijn over je gezondheid. De media legt vooral de nadruk op uiterlijk, maar het is ook gezonder om niet met overgewicht rond te lopen. Daarom hebben we hier drie diëten geselecteerd die echt helpen.

Uit een studie van insites consulting is gebleken dat 4 op de 10 Belgen en 3 op de 10 Nederlanders momenteel op dieet is. Het populairst in verband met eten is de diëtist en het Weight watchers dieet. 70% is positief tot heel positief over Weight Watchers. Sporten komt op de 2de plaats om af te vallen. Ook zijn gebruik van gerichte voedingsschema’s van groot belang.

Als je op zoek bent naar een dieet dat echt werkt, dan moet je eens één van de volgende 3 diëten uitproberen. Ze zijn uitgeroepen tot de meest effectieve diëten.

Weight Watchers

Weight Watchers staat bekend voor hun verbluffende resultaten. Dit dieet zal werken voor diegene die gemotiveerd en toegewijd blijven. Motivatie is zelfs één van de belangrijkste factoren waardoor Weight Watchers een groot deel van de dieet industrie bezit.

Doordat ze de steun van een hele groep achter zich hebben, zullen de leden gemakkelijker hun streefgewicht behalen. De andere leden helpen ook om een programma/schema te kiezen waardoor je kansen om te slagen hoger liggen. Weight Watchers focust zich op een levensstijl aan te leren die gezond is. Waardoor ze zelfs na het programma nog steeds gezond leven en op gewicht zullen blijven.

Meer info via www.weightwatchers.com/be.

The Best Life

Het Best Life dieet onderscheidt zich van de rest door de gestructureerde manier van werken. Hoewel de meeste mensen direct resultaat willen zien, focust dit dieet zich meer op het “haast en spoed is zelden goed” principe. De uitvinder Bob Greene richt zich op het belang van realistische doelen voor ogen te hebben, terwijl je leert een levensstijl aan te nemen die op langere termijn zal resulteren in een blijvend gewichtsverlies.

Als je het Best Life dieet volgt, heb je de vrijheid om je eigen tempo te volgen. Dit is ideaal voor diegene die niet goed overweg kunnen met drastische veranderingen. De wekelijkse maaltijd schema’s, recepten en streefdoelen die dit programma je voorschotelt, helpt je af te vallen, gezonder te eten en meer energie te krijgen.

Het motto van Best Life is dan ook: ”Het leven zit in de details en niet in cijfers. Het gaat om de energie te hebben om de dingen te doen die je graag doet zonder te focussen op kilogrammen, calorieën en maten.”

Het mediterrane dieet

Het mediterrane dieet wordt gezien als een rolmodel voor een goede gezondheid. Onderzoek blijft aantonen dat het mediterrane dieet, gebaseerd op gezond eten en fysieke inspanningen, het voorschrift is voor een lang en gezond leven. Het is een zeer goede en fijne levensstijl die gemakkelijk te volgen is, flexibel en het beste van allemaal, goed voor je is.

Je moet natuurlijk niet aan de Mediterranen leven om deze levensstijl te kunnen volgen. Of je nu in China, Amerika of ergens tussenin woont, moet je niet verder dan je lokale supermarkt reizen om alles te vinden wat je nodig hebt om het Mediterrane dieet thuis op je bord te krijgen.

Zelfs al volg je het dieetpatroon niet helemaal, zal je toch nog de voordelen zien door gewoon meer voedsel te eten dat je terugvindt in dit dieet. Je zal actiever zijn, een goede gezondheid hebben en toch nog met plezier kunnen eten.

Welk dieet je ook uitprobeert, probeer altijd realistische doelen te zetten en vermijd de snelle oplossingen. Geen van deze 3 diëten horen bij een snelle oplossing, maar wel bij een gezondere levensstijl.

Geef een reactie